Sunday, September 21, 2008

Utbildning och Fi inför valrörelsen nu..

I helgen har jag hängt på Fi-utbildningar om hur vi ska rocka valröreslsen, inte minst via bloggar och nätet. Flera bra inspiratörer har hållt föredrag här i Stockholm. Bra initiativ! SJälv höll jag ett föredrag om organiserad dokumentering och dokumentera organisering om vi ska säga det på ett formellt sätt. Enkelt handlade det om att slippa uppfinna hjulet varje år inför olika arrangemang och helt enkelt spara tid och humör :)

Om två veckor rycker retorikgruppen ut till Uppsala och håller utbildning i att skriva debattartiklar och planera mediaplaner och pressreleaser. Jag och Frida från gruppen är de lyckligt lottade, ska bli skitkul! Diggar mer och mer att verkligen göra konkreta saker som ger resultet direkt istället för teoriutbildningssnack. Nu måste ju budskapet ut - my god, fatta att det bara är typ 8 och en halv månad till EU-valet och inget riksdagsparti är i farten. We will rock this!

Annars jobbar jag alldeles för mkt eller så mkt som det behövs... Mitt mål nästa vecka är att komma under 50 timmar vilket inte har varit i närheten den senaste månaden. En förklaring till det tunna bloggandet. Men som sagt, "vision under 50 timmar" ska sjösättas imorn. wish me luck!

No comments: