Friday, March 21, 2008

Tillbaka till att 11 september är en insidergrej.

Hej, Den här filmen är nog en av de mest tydliga bevis för att 11 september-attacken är ett Amerikanskt mästerverk i bluffning. Kolla in filmen Loose change om du inte redan gjort det.

Filmen nedan visar det alla indikationer tyder på, att det var en missil som slog in i Pentagon och inget flygplan som det officiellt sägs.Lägg där till att alla rivningsexperter är eniga om att WTC aldrig skulle ha fallit enkom av bränderna. Bevisen, både film och intervjubevis visar på att det var många bomber inne i skraporna som detonerade före och i samband med fallen..

Som sagt, undrar just hur vi kommer se på detta om 20 år. Samma grej som när det kom fram att USA själva hade sänkt en egen Jagare utanför Vietnam för att få en anledning att gå in med trupper på allvar i slutet av 60-talet. Man skyllde på Vietnam och så var det stora kriget igång.

2 comments:

Sara said...

Ah, den stora konspirationen. =) Det kryllar av dokumentärer av oliks slag som vill visa på att det hela är en stor konspiration. Själv älskar jag konspirationsteorier, men man ska nog alltid ha stora skepsism-skölden på sig. Därmed inte sagt att jag inte tror på åtminstone en del av det...

Anonymous said...

Hade USA haft lusten att konspirera fram 9-11 så hade dom "läckt" en mycket bättre film än så här. Filmens dåliga kvalitet tyder snarast på att 9-11 INTE är en amerikansk konspiration. Och den bevisar inte ett skit, enligt mig. Du säger att den här filmen är ett av dom tydligaste bevisen... vad visar filmen? Ser du att det skulle vara någon typ av missil? Nä, det gör inte jag heller. Sedan börjar jag också tänka att den enda typ av missil som det skulle kunna röra sig om som ger den här typen av skador är en kryssningsmissil med konventionella vapen (kryssningsmissiler kan såklart använda kärnvapen också men då är skadescenariot inte så här). Tomahawk. Kryssningsmissil som kan leverera 500 kg sprängämne dit man vill. Det är en huvudmisstänkt missil ifall det skulle röra sig om en missil. Men Tomahawk lämnar INTE en rökplym efter sig förutom under uppskjutningsfasen. Sedan är den helt "rökfri". Bilderna tyder på att det inte är en Tomahawk.

Och sedan... du man hittade ett Boeing 757 i Pentagon. Ett Boeing 757 försvann. Skulle det vara så att USA skjuter en Tomahawk in i Pentagon, släpper bilder som är så suddiga att man inte exakt kan säga något förutom att man kan utesluta en kryssningsmissil, lägger ut vrakdelar från en B757, låter en B757 med passagerare "försvinna"... även om jag är konspirationsteoretiker så låter det så himla osannolikt.

Jag misstänker att om man tror på den här teorin om 9-11 som en amerikansk konspiration så är man inte vetenskapsman eller historiker utan man gör det liksom av politiska skäl. Man vill av politiska skäl hävda att 9-11 inte har hänt och att om det har hänt så är det USA själva som ligger bakom det.

Det finns MYCKET stora likheter med dom som förnekar utrotningen av judar under andra världskriget här. Jag har läst några av dessa historierevisionisters texter och nästan alla verkar ha politiska syften med sin revisionism. Jag har sett enstaka undantag men annars så verkar dom som förnekar eller förminskar judeutrotningen mest vara intresserade av politik och inte historia eller vetenskap.

Det är såklart möjligt att Samuel vet så mycket om amerikanska missiler att han känner sig manad att skriva ett inlägg om att han tror det var en missil som slog in i Pentagon, men det är också möjligt att han har noll koll på amerikanska missiler och skriver det här blogginlägget på grund av politiska skäl. Jag tror ju att det är politiska skäl det handlar om. Men så är jag ju konspirationsteoretiker ;)