Monday, July 16, 2007

Länge sen sist.. almdalenglasögonen på.

Oj Oj, Tiden rusar... Har blivit ett litet uppehåll här, mycket har hänt. Almedalen har förändrat min syn på politik kan man lugnt säga. Jag tror jag har suttit och tänk mycket i min Fi-bubbla - I almdelaen inser en hur mycket politik tex är ännu mer kontakter mellan organisationer, och vilket slit och vilken lång väg många av de som är där i topparna har gått. Inte alltid bara kul. Va ute på tisdagen och fick plötsligt ett par klassglasögon där i minglet. Här kliar medelklassgänget varann och fixar kontakter för framtiden, typ som herr klubb fast, klassklubb. Måste balansera tanken där och tänka lite kände jag.

Helt underbar vecka ändå, och visby - vilken stad! Och Fi - vilket gäng!

Spelade in mig själv i den debatten jag var med i om killars livsvillkor, sitter och jobbar på att skriva ner allt jag sa. Shit vad man glömmer vad man säger och hur man sa. Och vad konstigt det ser ut ibland, svart på vitt. Men inte när man hör det och tvärtom.

Dags att börja blogga igen!! :)

2 comments:

Elisabeth Biström said...

Hur gick debatten?

Samuel said...

Hej Elisabeth! Hoppas det ar bra med dig! Jo debatten gick faktiskt bra efter omstandigheterna... klart, en del stakningar - men nagra poanger hitta jag nog fram med aven om jag kom pa tusen satt att saga det pa - lite svag moderering - vilket gjorde debatten blev lite langrandig och allman och ospetsig for ahorarna.. men det va kul anda, langtar redan till nasta ar - hoppas pa nan debatt da ocksa. :)