Saturday, February 7, 2009

Just nu...

Eftermiddag och konstanta diskussioner och debatter sedan imorse. Lyssnar just nu på en debatt om ett föreslaget nytt politikdokument. En stor fråga. Föreslås av flera att vi ska skjuta det till nästa kongress. Gudrun Schyman står just nu och talar för att vi ska besluta om detta nu. Men många verkar vilja skjuta upp detta till nästa kongress.

Blev en het debatt under åsiktstorget om namnbyte, beslut i frågan kommer imorgon.

3 comments:

Anonymous said...

schysst att du rapporterar från kongressen. tycks vara mkt litet skrivet annars, i media, på bloggar etc. Är det mycket folk, många lokalföreningar representerade? Vilka är de mest kontroversiella politiska förslagen? Känns den här kongressen lika historisk som de tidigare? Kommer det några utförligare rapporter - i media, från journalister, på bloggar?

Anonymous said...

Tjenare Samuel, Eric från din klass på S:t Olof här, hur gåre? Vad jobbar du med nu? Äre soft eller? Haha, många frågor. Nice blogg, btw!

Samuel said...

Kommer fler rapporter och bilder framöver. Hoppas lite av det jag skrivit på bloggen är en hjälp.

Jag är förvånad att så många olika städer är representerade, Fi lever i högsta grad!

Eric: Hej, kul att höra från dig, jag jobbar i sthlm på en skola på södermalm. Det funkar bra, men klasserna är inte lika snälla som ni :) Hur är läget själv? Vi hörs!