Thursday, February 21, 2008

Gudrun Schyman alltid med!

Under kommunikationshelgen var Gudrun Schyman med och pratade om Media och relationen till Media och hur man som politiskt aktiv når ut. Hon är ju liksom bäst på det. Imorse kom nyheten att hon nu går in i pr-branschen och extraknäcker lite. Varför inte, det är nog väldigt många som skulle vilja ha ett och annat råd från hennes mediaspäckade karriär! Läs intervjun i dn.

IKVÄLL händer det igen, kolla på debatt klockan 22.00 svt1. Mäns våld mot kvinnor ska debatteras! Även Maria Carlshamre och Kajsa Claude, båda Fior kommer att vara med i debatten!

Så himla bra dom är!

4 comments:

Anonymous said...

Är det något som ska förbjudas,är det väl fi nu ska kärringen bli konsult haha ta en sup istället.

Anonymous said...

Samuel verkar vara en värdig representant för den nya lärarkåren. Han kan inte stava varken till bransch eller debattera. Och så undrar vi varför det ser ut som det gör i skolan...

Samuel said...

Anonym: Låt det här bli ett minnesmärke för när ditt nya liv började. Den dagen då du vågade stå för vad du tycker och slutade sänka andra med kommentarer vars ända syfte är att sprida dålig stämning... Det är ändå lite stort att få utnämna min blogg till ett sånt minnesmärke. Fan anonym, det är inte bara du, jag vet, det är många runt om på nätet. Ni skulle kunna gå ihop och ha en "komma ut" kampanj, grymt bra!! Förändra världen, varje gång du går in på en blogg och skriver något, tänk att det är en människa på andra sidan som du kan göra glad också, fan, det är många där ute som skulle behöva en klapp på axeln. Du kan förändra världen! och sen mår man bra själv när andra blir glada, jag lovar! Lycka till!

Anonymous said...

F.d partiledare för ett f.d.(?) kommunistiskt parti börjar sko sig på att sälja propagandatjänster till kapitalister. Jojo.