Sunday, February 10, 2008

sista sista sista

Hej,

Sista veckorna har varit mkt av sista i. Sista tentan, sista städveckan och sista gången innan jag flyttar som vi ses-grejen... Huu, låter överdrivet med livskris men omvälvande och allting på en gång. Så skönt att inte ha en tenta överhängande sig som de senaste fyra åren haft.

En övergång mellan en värld till en annan. Från en stad till en annan. Från en socialkrets till en annan. det är inte så konstigt att jag ifrågasätter allt jag gör och har gjort. Som att städa ur skåpen mentalt när det ändå sker fysiskt liksom. Vända och vrida på typ meningen med livet, kanske inte riktigt men nästan. Bergodahlbana.

det sätter nytt ljus på feminismen också, jag och feminismen som inte varit kompisar sista tiden helt och fullt känner jag. Nu ska kusinen till teorin, verkligheten ta över - vilket känns skönt, Det känns lite som att jag snurrat runt i nåt akademiskt rymdaktigt och tappat verligheten. Vad det är det hela handlar om. Jag vet, det låter lite mysko, men det känns mysko också. Precis vad det också ska kännas när allt i ens liv förändras, annars vore det ju ingen förändring liksom.

Så vart landar du på andra sidan när vardagen rullar in på perrongen igen. Vi får se.. Ska bli grymt spännande att skåda i alla fall. :)

2 comments:

Anonymous said...

Det blir första, första, första också :) Teorierna blir till verklighet.

Och så blir det fler och nya feministkompisar ju! Vi får prata mer om det där i helgen.

Samuel said...

Det ska bli så grymt nice med verklighet!

Helgen, jes jes!