Tuesday, June 30, 2009

Adaktusson skämtade om sin höga lön... aj...

Hann inte skriva igår, måndag så det blir lite tankar nu;

- Lars Adaktusson leder "efterfrågat" här i almedalen. Det är en show med partiledaren för dagen varje kväll. Igår var det Björklund. Han har föreslagit sänkt lön för 16-21 åringar för att de lättare ska komma in på arbetsmarknaden. Lönedumpningsrisk? svar ja. Hur som helst så skämtade Lasse A om sin höga lön i samband med denna diskussionen. Inte en hit, inte så många som skrattade. Snacka om fel tajming.

- Idag tisdag håller Gudrun bla tal både förmiddan och eftermiddan. Det är ett kokhett visby med strålande sommarväder och glada människor så det kommer säkerligen att bli en hit.

- När Björklund höll sitt tal igår så stod Lasse Ohly och skakade på huvudet varje gång det kommer ett påstående mot vänstern. Det är tydligt att Alliansen riktat in sig. Lasse O kommer att skaka många gånger till på huvudet framöver.

- En FI-reflektion om jag jämför med förra året är att i år frågar ingen "finns ni fortfarande?". I år diskuteras varifrån vi tagit röster i EU-valet och chanserna i kommun- med även riksdagsval även om riksdagsvalet handlar om två block i media. FI is on the move!

No comments: