Friday, June 12, 2009

Valrörelsen har börjat, igen...

Hej, vila är inget som det slösas med för tillfället. Efter att ha somnat sittande och nästa stående den här veckan börjar krafterna komma tillbaka efter den intensiva valrörelsen här i sthlm som gav 4,5 %!!!!!

Pratade med Veronica Svärd, pressansvarig i Fi idag om det faktum att vi fått 4,5 % i sthlm där media har varit sämst på att fånga upp Fi. Inga undersökningar eller Parti-tester har haft med Fi. Väldigt lite har synts. Ändå har vi 4,5 %. Visst Benny-effekten. Men ändå.

Har idag varit på två möten och planerat almedalen som kommer om två veckor samt en grymt cool helg i höst den 12-13 september här i sthlm. Vi i sthlm kommer att bjuda in alla Fior i hela landet och peppa och organisera en grymt bra valrörelseapparat inför 2010. Nu vet vi vad vi kan göra bättre och vi har full koll på det redan ett år före. Det kommer bli skitbra!!

Avslutningsvis, Gudrun Schyman gör en analys inför valrörelsen 2010. Fi kommer att vara det självklara antirasistiska alternativet och massa annat.

1 comment:

Anonymous said...

Hm ... funderar bara, precis som Larsa Rännar; hur det hade kunnat gå om Gudrun kandiderat för (v) igen (med fortsatt engagemang i F!) - http://www.vk.se/Article.jsp?article=283802&leftmenu=132