Saturday, March 14, 2009

Mona Sahlin trycks ner och slaktas.


Mediavågen mot Mona Sahlin har varit stenhård och osaklig. Jag refererade till Per Garthon för ett tag sedan då han beskrev hur DN medvetet vinklar frågor i opinionsundersökningar för att knäcka Mona Sahlin i Tidningen. Läs här.

Socialdemokraterna framstår som förlorare i Media, men media styrs av högerliberaler så det är inte så konstigt. Märkligare är däremot Sossarnas egna arbete. Gå in på youtube, det säger allt. Ett parti med flera 100 miljoner i omsättning har inte ens förmåga att framställa sin egen ledare i bra dager på ett U-tube-klipp utan förlöjligar Mona Sahlin. Skakig kamera med en vinkel snett uppifrån. Hur tänkte dom?
Ser här.

Sossarnas bloggande har också fått stark kritik. Förutsägbar, toppstyrd och opersonlig. Ingen succe i bloggosfären. läs en bra analys av detta här.

Sossarnas självförtroende har helt försvunnit. Försöken att sätta Mona Sahlin offside kommer både innifrån och utifrån, nu också på Aftonbladets debattsida. Där lyfts en intern namninsamling upp som ett alternativ för att få bort Mona Sahlin. Sossarna är pinsamma.

2 comments:

Birdseed said...

Typiskt i gubbväldets socialdemokrater, och i den patriarkala medievärlden. Det är alltid kvinnor som utsätts för såna här kampanjer och drev.

Tobias said...

Majoriteten av journalister i Sverige ar vanster. Media styrs inte alls langre mer nar det galler salja losnummer. Pressen forsokte ju knacka alliansen ocksa efter valet. Da gottade sig vanstern minsann.

Mona Sahlin har dalig sakkunskap, svamlar nar hon inte vet vad hon ska saga och plockar garna billiga poanger utan att saga nagot vettigt.

I krisen nu sa har hon lyckats skapa ett samarbete i vanstern som var daligt skott, och som ingen vill ha.

Att man skyller det pa att omvarlden skulle mobba henne for att hon ar kvinna racker inte, och ar orsaken till att man nu sitter i skiten.

Mona Sahlin var inte ens Sossarnas andrahandsval. Mona ar hopplost inkvoterad, och en totalt farglos politiker.

Battre kan sossarna. Jag har absolut inget fortroende for henne. Speciellt da hon kom till Botkyrka, min kommun och sa hur hemskt det var att bo dar.

Inte undra pa att folk kanner sig tveksamma att rosta pa dom nu. Fornyelsen uteblev och kopierandet av borglig politik borjade.