Tuesday, September 11, 2007

Såpan i Såpan

Häromveckan kom första numret i såpan om vår korre. I fredags var det dags för reportage-making nummer två. Fi Fi Fiesta och Party ännu en gång i korren. Fotoblixtar och intervjuer genom festen. Men vad händer - fotograften börjar i festen festa själv...... det blev en såpa i såpan.

Fotografen var inkallad som reserv för den superforografen som kom första gången. Först kom fotografen sent - han hade festat lite innan. En bit in i festen dog kameran. Väl där hade han redan börjat vrida upp en folköl till.. Och inte nykter haka han på ett gäng i korren ut på krogen och lämna kameran i korren. Han skulle såklart hämta den dan efter. Två dagar senare ringer hans x-frun upp en i vår korre och undrar var hennes kamera är - och undrar vad vi sysslar med.. två dagar senare kommer hon och hämtar den. Jag tror vi har fel fokus på den här såpan. Eller vad ska en säga??

3 comments:

Anonymous said...

Jag säger bara F!-F!-F!esta!!!

fickdufikon said...

hej, jag kommer att börja blogga nu, har lagt upp en blogg på blogspot, den råkade bara få namnet fickdufikonfarbrorkalle.
Jag antar att det var det enda som fanns kvar på fi. så nu får vi se om jag får ut lite snabbare reflexer.
lottaiorsa

fickdufikon said...

jaha, nu fattar jag inte. Heter jag dagens ord? jamen det är ju ännu bättre, eller vad tycker ni är bästa bloggnamnet av
dagens ord
eller
fickdufikonfarbrorkalle?