Friday, January 2, 2009

2009 - ett år att se fram emot!

Om en månad är det kongress, just nu känns det som ett mkt viktigt vägskäl för Fi. Om fem månader är det EU-val. En indikator på hur den feministiska andan ligger i landet.

Till kongressen:
Jag med flera har lagt en motion där vi föreslår drastiska sänkningar av medlemsavgiften. Att ha 300kr/året som nu gör att vi stöter bort många potentiella medlemmar och kontakter för att inte minst hjälpa till med valsedelsarbetet.

Vi är också ett gäng som lagt en motion om att Fi tydligare ska skriva in i stadgarna att vi är ett parti så det inte kan bli ett flackande som förra gången då vi beslutade att folkbilda i ett år innan vi ställde upp i val. Vi fick lite pengar men blev av med hela draget kring Fi. Många tror än idag att vi har lagt ner. Såklart inget bra att flacka hit och dit, därför ska vi inte möjliggöra sådana manövrar igen tänker jag. Nu känns det lite som "vad va det vi sa".

Jag ser fram emot ett politiskt 2009 med många timmar vid datorn och debattforum. Hoppas få in lite debattartiklar och bidra på alla möjliga sätt till valframgång i juni - hur som helst kommer det bli grymt spännande!!

No comments: