Thursday, January 22, 2009

Interndemokratin i junilistan, kd och så vidare...

Det verkar som interndemokrati inte är något som tillämpas i alla partier.
Det har varit stora stormar kring Kd som gick den hårda vägen och körde över hela den egna rörelsen genom att plocka bort den populäraste kandidaten, Sacredus från listan.

Nu är det nästa interndemokratiska debackel. Junilistans ena partiledare, Annika Eriksson hoppar av pga den svaga interna demokratin. Enligt henne själv.

Idag har pr-konsulter och politiska strategier på något sätt slagit krokben på sig själv. I sin strävan att verka nya och inte läcka några åsikter som inte går i linje med partiets ledning så täpper man till allt och alla möjligheter för medlemmarna att säga sitt. Jag tror att det kommer få allvarliga följder på dessa partiers medlemsantal och kampviljan att synas på gator och torg i valrörelsen som närmar sig.

Marita Strand, Västra Götaland, välkomnar Annika Eriksson till Fi.

1 comment:

Anonymous said...

Jag har tidigare jobbat för Jinilstan. Det är en ren affärsidé som handlar om att några vill till köttgrytorna i Bryssel. Särskilt Åsa Sundh (tredje namn på listan) är en fullfjädrad manipulator och kanslichefen "KGB" Svensson har fått sitt öknamn pga sitt Stalin-beteende mot oss gräsrötter.
Wibe är en reko grabb som blev utsedd till VD för AB Junilistan för att han ska dra väljare.