Sunday, April 15, 2007

Sd fortsätter på offerstilen..

Sd har ingen lokal och ingen vill hyra ut - Ask är orolig. Historien om Sd som ett Parti det är synd om fortsätter - jag skulle tippa på att de inte är ledsna över denna publicitet - tvärtom det spelar dem i händerna. Att ett parti som säger sig värna det svenka inte längre är välkommet i Sverige - vilken människa som själv känner sig utanför och arg på invandrare känner inte sympati med detta förfarande?

Sd- motstrategierna behöver vara välgenomtänkta för att inte ge tvärtomeffekt istället - precis som med brytandet av genusstrukturer.

10 comments:

Anonymous said...

Man behöver knappast "känna sig utanför" eller vara arg på invandrare för att oroas över att vänsterkantens stormtrupper med våld och hot om våld tvingar politiska oppositionspartier till exil i Danmark ...

Anonymous said...

Om det hade varit ett av de etablerade partierna som hade varit förfölj av galningar (läs afa) så hade det varit annat ljud i skällan.
Då hade säkerligen säpo varit i full gång med spårning och arresteringar av dessa individer.
Nu är det "bara" ett parti fullt med "slipsklädda rasister" och då så blir det ingen synbar reaktion.
Men du har helt rätt i att det är positivt för Sd.
Omvärlden kommer att höja ögonbrynen om mötet kommer att hållas i Danmark.
Sverige skickar väpnad trupp till andra länder för att hålla ordning, men här i Sverige kan inte det 8 största och ett blivande(?) riksdagsparti hålla möten i fred från galningar.
Det är illa.

Samuel said...

Sant! Det är det jag är inne på - att motstrategier kan bli kontraproduktiva. Våld är aldrig en väg och i detta fall blir det extra tydligt kan jag tycka.

Anonymous said...

Vänster extrema grupper måste stoppas. Vi lever i en demokrati där alla har rätt att ha möten!!!

låna ut en statlig lokal nu! kalla in polisen i tjänst.´

Sverigedemokraterna ska ha mötet i sverige

Anonymous said...

Intressant rubrik du har när sd inte väljer själva, utan lokal-problematiken är fakta och en verklighet för sd som läskunniga kan ta till sig i bl a artikeln som denna blogg-post utgår ifrån.

Anonymous said...

Sverigedemokraterna har blivit attackerade av vänsterextrema våldsmän. Demokratin hotas av maskerade maffiatyper.

Bilden av Sverige som en demokratisk stat som värnar om yttrandefrihet, oavsett politisk åsikt, har åter fått sig en törn.
Att det politiska etablissemanget blundar står klart.

Sånt handlande trodde jag bara förekom i bananrepubliker som Mugabes diktatur och i andra hel och halvdiktaturer som styrs med terror och våld.

Avmaskera dessa våldsverkare och ge polisens insatsstyrka fria händer vid AFA´s odemokratiska aktioner!

Fortsätter det så här är det dags att söka politisk asyl i Danmark.
Vilka reaktioner skulle vi få från våra grannländer, om det politiska våldet får fortsätta?

Anonymous said...

Är det inte så att Sverigedemokraterna har dålig ekonomi? Därav vill ingen hyra en lokal, man vill givetvis har betalt för sin lokal som tillhandhåll.

Ett parti där 95% av alla poltiker finns belastning registret, säger sej själv, vad dom har för motiv. Sverigedemokraterna är inga demokrater.

Anonymous said...

Att inte hyra ut lokaler till högerextrema grupper är väl konsekvensen av det privata ägandet. Jag tycker personligen att det hedrar lokalägarna. En annan sak är väl att det kanske skulle finnas lokaler/anslagstavlor/resurser som är allas, och som i demokratins namn alla skulle kunna få tillgång till. Det skulle ju gynna demokratin för alla. Att jämföra detta med stormtrupper på vänsterkanten är ju bara fånigt.

Anonymous said...

Vad är det här för jävla trams! ut med pack som AFA och andra organisationer som öppet erkänner misshandel, skadegörelse, hot etc..
Skicka dom till något kommunistland där dom lär trivas istället! Polisen måste ju sätta tydliga gränser och agera hårt mot sånt här odemokratiskt slödder!!
Rösta på sverigedemokraterna 2010 för att visa att vi inte har sålt oss!!

Samuel said...

Först vill jag mana till en saklig diskussion - blir tyvärr svårt att diskutera annars om det är syftet?

Om vi ska hålla oss till sak så finns det lagar som reglerar hot, dessa gäller alla oavsett och "utkastning till kommunistland" finns inte lagen vad jag vet. Är det ett nytt lagförslag eller en dålig metafor?

Appropå hot mot Sd så är det beklagligt som alla hot, de senaste dagarna har det börjat komma fram uppgifter som tyder på att Sd själva har bombhotat lokalen. Jag har också rapporterat om det i min blogg. Vet inte om någon SD:are har kommenterat detta?

"rösta för att visa att vi inte har sålt oss" är en oneliner som hoppar lätt fram, men vad finns det bakom de klatchiga orden? Lättköpta och lättsålda slogans har Sd handlat upp, gissar att det är svårare att sälja politiken. I argumentationen framhålls Sd som enda alternativet till ett brutalt AFA. Världen är större än så... mycket större!