Saturday, March 17, 2007

Göran berörde och Mona tog över!

Jag blev rörd. Flera gånger blev jag rörd. Så där skönt, så det blir varmt i ögonen och en tår nalkas på kanten mot den störtloppsliknande kinden.

Göran Persson kan man säga mycket om, han vet inte vad jämställdhet är men jag skipper mer kritik idag. En sak är han bra på, och det är att snacka. Måste erkänna att han hittade många vackra rader och aktioner på scen. Han både beskriver och berör och inte minst blickar mot framtiden samtidigt som han knyter till dåtid.

Sen valdes Sahlin!!! Hon såg påtagligt nervös och sa också att hon inte sovit något i natt. Men utan manus höll hon ett kort stabilt tal efter det enhälliga valet av den nya ordföranden. Det är sååååå historiskt !!!! =)

Blev några hi five i korren också - har ju numera två politiskt aktiva grannar! =)

2 comments:

Anonymous said...

"tår nalkas på kanten mot den störtloppsliknande kinden" det var en vacker bild du! Hahaha. Jag funderar ibland på hur du får till dessa vackra bilder i huvudet. Har du andra kopplingar? Läste din mamma vuxenromaner för dig när du var bäbis?

Samuel said...

Tack ! Nej, inga vuxenromaner =). Själv funderat på det där, eftersom jag typ aldrig läser böcker, gick i specialläsningsgrupp till femman och hatade sånt. Men läsa och måla är ju iofs inte samma.. i skapandet av bilder så försvinner allt annat för ett tag - berusande, man "lättar lite". I såväl poesi, bild som musik.