Saturday, May 19, 2007

Fi fanns med i folkvimlet på Umeås Gator!
Igår var det KULTURNATTA i Umeå. En hel dags och hel natts gatufest med mer eller mindre kända band på flertalet scener runt om i stan och en massa andra evenemang! En sann folkfest. Fi Umeå var på plats! Vi delade ut flyers - "kulur av och för alla!". Idag styr som bekant den manliga normen kulurens yttringar. Som en liten kluring bads läsaren tänka på tre seriefigurer.... Och sen fråga sig vilket kön de har, träffade ingen som inte kom på fler killtecknade favoriter än tjejtecknade.. vet inte om det var jättepedagogiskt men bra att fundera på nånting. Samtidigt ville vi inte dra ner stämningen för mycket, man vill ju inte vara någon partykiller - viktigt att Fi sammanknippas med postivia saker också. Bra ställe att vara på då! =)

Måste tillägga att en flyermottagare igår gick runt med en Fi-knapp, vilket ändå måste sägas vara en skräll i dessa dagar. Det intressanta var också att det bara var just en knapp inte som vissa har en hel väska med knappar, en knapp och det var en Fi knapp! =) säkert bara jag som tyckte det va kul =)

2 comments:

Anonymous said...

Du...jag tror vi får börja ta med oss någon med en riktig kamera i fortsättningen? Vi kommer inte riktigt till vår rätt så här!

Samuel said...

Anna, jag kan hålla med där =), Nästa vecka så får vi be våra egna storfotografer visa vad de går för helt enkelt!