Thursday, May 24, 2007

Upprättelsen kommer !

Den uppmärksammade "Stureplans-våldtäkten" överklagas nu till Hovrätten. Detta ger både en chans till upprättelse för kvinnan och ytterligare möjlighet till ett ifrågasättande av nuvarande dåliga våldtäktslagstifning! Så att vi kan få en ändring på det fundamentala fel som hänger kvar i dagens lag och gör att våldtäkt är något som istort sett inte går att fällas för.

6 comments:

tiarafeministen said...

Känns som att det därmed är dags att dra ihop stora solidaritetsaktionen och stå utanför Hovrätten och visa vårt stöd under hela processen.

Samuel said...

Jag håller verkligen med! Viktigt att Fi visar sig, och står på för den här grejen!

Anonymous said...

Vi kommer att gå ihop över gränserna och visa vårt stöd på självaste nationaldagen! Demonstration anordnas där bla Maria Carlshamre talar. Jag väntar på lite mer info så att jag kan mailbomba och lägga upp på kalendarier. Men ladda från 12.00 6 juni!

Samuel said...

Det låter ju helt kanon! Hoppas riktigt många kommer så det blir en superstor grej! bra dag! Är det även nått riksdagsparti som är med?

Anonymous said...

Jag tror att partierna är välkomna också. Får väl se vilka som dyker upp. Bra dag att släppa mask.......-nyheten också? :D

Samuel said...

Bra ide Veronica! Mycket bra att släppa mask-grejen offentligt då! =) kommer att bli en hit!