Saturday, May 12, 2007

Omtenta som påminner om kul !

Satt idag och filosoferade över lite kemi-rest som ska tentas nästa vecka.. funderade bland annat på varför jag inte har gjort bort den tidigare =)... och så kom jag på att första gången faktiskt var då jag var i Bryssel. Plötsligt kändes det inte alls så tungt, nästan lätt! Vad är en liten omtenta jämfört med en helcool Brysselresa =). Klart det är värt det!

Funderat mycket på idag hur Littorin tänker, hur kan han vara med i herrklubb och samtidigt säga att han vill ta bort orättvisa strukturer på arbetsmarknaden(se tidigare inlägg). Han måste som inte ritkigt vilja se sambandet minst sagt, skulle han fatta hur korkat det är så borde han ju lämnat för länge sen, eller protesterat i Media! men icke.. nästa gång Littorin pratar om jämställdhet så kommer jag tro honom minusmycket, det är inte mycket.

Ska på fest ikväll med folk som diggar hockey mer än slager, inte bra, eller snarare inte diggar slager för fem öre. Jag diggar det inte speciellt övermycket men måste ändå se såklart! =)

2 comments:

Anonymous said...

Att välja att vara med i en organisation där bara dom med samma könsorgan får vara med tyder på bristande omdöme. Dom med bristande omdöme ska vi så klart försöka rösta bort.

Och ikväll blir det schlager! Ojoj vad jag hoppas på Salo n the Ark! Men Vitryssland är grymma också så ska jag vara realist så tror jag Vitryssland vinner och Sverige hamnar... 5:a! Ja, jag slår till och säger att dom kommer 5:a!

Anonymous said...

Okej... det blev bara 18:e plats för Sverige! Shit! Jag skulle nog inte bli någon bra skivbolagsdirektör!